Select your language

 

Varovanje posameznikove zasebnosti na spletu je ključno za prihodnost spletnega poslovanja. S to Izjavo o varovanju zasebnosti dokazujemo svojo zavezanost k varovanju posameznikovih podatkov in zasebnosti. Ta Izjava o varovanju zasebnosti opisuje naše ravnanje s podatki, s katerimi je mogoče neposredno ali posredno identificirati posameznika.

 

SPLOŠNE INFORMACIJE

 

Izjava o varovanju osebnih podatkov

 

RESNIK GLASS, steklarstvo, d.o.o., Ulica mladinskih delovnih brigad 24, SI - 8273 Leskovec pri Krškem (v nadaljevanju Resnik glass d.o.o d.o.o.).

 

Resnik glass d.o.o. spoštuje zasebnost uporabnikov in se zavezuje, da bo pridobljene podatke varoval skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov in neželeno komunikacijo.

 

Uporabnik Resnik glass d.o.o posreduje svoje osebne podatke, na ta način daje svojo osebno privolitev za obdelavo njegovih osebnih podatkov in sicer dovoljuje Resnik glass d.o.o da zbira, pridobiva, vpisuje, ureja, vpogleduje, shranjuje ali na drug način obdeluje njegove osebne podatke.

Profiliranje dogodkov

 

Če se prijavite na Resnik glass d.o.o dogodek, seminar ali spletni seminar, lahko Resnik glass d.o.o deli osnovne podatke o udeležencu (vaše ime, podjetje in elektronski naslov) z drugimi udeleženci istega dogodka, seminarja ali spletnega seminarja, da zagotovi komunikacijo in izmenjavo idej.

 

Uporabnik je seznanjen in se strinja, da bo Resnik glass d.o.o. njegove osebne podatke uporabil za naslednje namene:

 

  • vzpostavitev kontakta preko pošte, e-pošte, telefona, SMS-a,
  • priprave, prilagajanja, posredovanja ponudbe in drugega oglasnega materiala ter izpolnjevanja pogodbenih dolžnosti,
  • namene izvajanja raziskave trga, profiliranja, segmentacije, aktivnosti vzorčenja in anketiranja,
  • nemotenega delovanja ter izboljšav produktov in produktnih rešitev, ki se navezujejo na osebne podatke zaposlenih v podjetju in njihove povezave z drugimi zaposlenimi ali drugimi podjetji.
  • izvajanja marketinških aktivnosti podjetja,
  • izvajanja promocijskih aktivnosti.

 

Uporabnik je seznanjen, da lahko s posredovanjem odjave na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. od Resnik glass d.o.o. kadarkoli zahteva prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja. Resnik glass d.o.o. bo v 30 dneh od prejema zahtevka uporabnika preprečil nadaljnjo uporabo njegovih osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter ga o tem v 10 dneh obvestil. Svoje soglasje v skladu s tem dokumentom lahko kadarkoli prekličete tudi preko povezave odjava, ki je navedena v naših e-novicah. Če soglasje prekličete, Resnik glass d.o.o. ne bo več obdeloval osebnih podatkov, za katere velja to soglasje, če to ni zakonsko zahtevano.

 

Ta spletna stran lahko vsebuje povezave do tujih spletnih strani. Resnik glass d.o.o. ni odgovoren za prakse glede zagotavljanja zasebnosti ali vsebino spletnih strani zunaj podjetja Resnik glass d.o.o. zato priporočamo, da dobro preberete izjave o varovanju zasebnosti takih tujih spletnih strani.

 

PIŠKOTKI IN SPLETNI SIGNALI

 

Nekatere spletne strani podjetja Resnik glass d.o.o uporabljajo tehnologijo, ki se imenuje “piškotki”. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na trdem disku vašega računalnika, ko odprete spletno stran ali določen del spletne strani. Piškotki omogočajo podjetju Resnik glass d.o.o da se seznani s tem, kateri deli njegovih spletnih strani so najbolj priljubljeni, katere strani uporabniki obiskujejo in koliko časa se na teh straneh nahajajo.

Resnik glass d.o.o uporablja piškotke za ugotavljanje strukture prometa na njegovih straneh, kar mu pomaga pri izboljšavi strukture spletne strani in prilagajanju vašim željam, saj si želimo, da bi strani čim bolj ustrezale zanimanju in željam uporabnikov. Na primer, spremljamo mesta, ki jih ljudje obiskujejo, in obiskovalčeve dejavnosti na naših spletnih straneh. Resnik glass d.o.o uporablja piškotke za ponovno trženje. Pri izvajanju in shranjevanju teh izsledkov ostanejo podatki nerazkriti.Če ne želite sprejemati piškotkov, jih lahko onemogočite z upoštevanjem navodil izdelovalca brskalnika. Več o teh funkcijah si, prosimo, oglejte v navodilih za uporabo brskalnika.

 

DOSTOP DO PODATKOV PODJETJA IN VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

 

Pravico imate dostopati do osebnih podatkov, podatke prepisati, kopirati, dopolniti in popraviti ali brisati nepravilnosti v vaših osebnih podatkih ter tudi nasprotovati njihovemu obdelovanju. Dajanje osebnih podatkov je prostovoljno. Prav tako imate pravico, da izveste, kdo so uporabniki osebnih podatkov ali kakšne vrste uporabnikov so.

 

Če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke ali podatke vašega podjetja, nam jih pošljite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pa nas pokličite na +386 (0)7 49 04 170.

 

Na omenjeni telefonski številki smo vam na voljo tudi za vsa dodatna pojasnila.

 

Resnik Glass d.o.o.
Ulica MDB 24, SI8273 Leskovec
+386 7 49 04 170
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.