Select your language

 

RESNIK GLASS d.o.o. skozi več kot 50 letni razvoj ponuja rešitve oblikovanja in obdelave ravnega stekla. Naše poslanstvo je zagotoviti celovite rešitve, podporo in obvladovanje v razvoju, pri proizvodnji ter življenjski dobi izdelka. Ponujamo široko paleto izdelkov, načinov obdelav ter rešitev po meri za vaše individualne želje na področju navtike, trgovinske opreme, tehničnega stekla in drugih interierjev (pohištvo, hotelska oprema, posebna stekla za steklene konstrukcije in drugo). Odlikujejo nas izkušnje, znanje, kakovost, natančnost ter fleksibilnost.

 

Naša vizija je ohraniti in okrepiti položaj zanesljivega partnerja v regiji Srednje Evrope na področju oblikovanja in obdelave ravnega stekla.  To bomo dosegli s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov, vlaganjem v sodobno tehnologijo in znanje ter strokovnim in učinkovitim delovanjem v smeri zagotavljanja zadovoljstva naših kupcev.

 

Natančno delo po meri 

Natančnost je naša moč. To velja za celoten proces od svetovanja, načrtovanja ter proizvodnje in dostave. Od samega začetka upoštevamo zahteve kupcev jih dopolnjujemo s strokovnim znanjem z namenom doseganja najboljših rezultatov. Z moderno tehnologijo, veliko izbiro stekel ter znanjem + 45 zaposlenih, lahko podjetje nudi našim kupcem visoko kvalitetne izvedbe po konkurenčnih cenah.

 

 

 

Resnik Glass d.o.o.
Ulica MDB 24, SI8273 Leskovec
+386 7 49 04 170
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.